Inici / AgendaTornar

XXXI Congrés de la SEA Girona

XXI Jornada de la XULA

Dies: 30/05/2018, 31/05/2018, 01/06/2018, 02/06/2018

El Col·legi Oficial de Metges de Girona (COMG) col.labora en l'organització del 32è congrés de la Sociedad Española de la Arteriosclerosis (SEA) que es celebrarà a Girona els dies 30, 31 de maig i 1 de Juny.

El congrés es convertirà en l'escenari perfecte per analitzar les últimes novetats en el diagnòstic de l'arteriosclerosi, inclosos els últims avenços tecnològics i els tractaments més innovadors. El programa inclourà una taula inaugural amb la presència del Dr. Josep Vilaplana, president del COMG, presentacions de destacats especialistes, així com sessions orals i cartells.

El congrés conclourà amb una marxa popular organitzada en conjunt amb l'associació gironina Gicor. La marxa és gratuïta i oberta a tota la ciutadania amb l'objectiu de promoure l'exercici com a hàbit saludable i preventiu de les malalties cardiovasculars. La marxa es durà a terme el dissabte 2 de juny, farà un recorregut de pocs km per les deveses de salt (vegeu pdf adjunt) i els participants de la marxa podran gaudir d'una samarreta gratuïta proporcionada pel Col·legi Oficial de Metges de Girona (COMG) en motiu del 120è aniversari de la institució. Podeu venir a recollir-la a la seu col·legial el dimecres 30 i dijous 31 de maig de 8.30 a 20.00 o el divendres 01 de juny de 08.30 a 15.00.

És recomanable que us inscriviu de forma presencial a la seu col·legial o mitjançant el correu electrònic comg@comg.cat. També podeu fer-ho a través del mail del congrés: seagirona18@gruporic.com o bé a través del web de Gicor: www.gicor.org

Més informació: seagirona2018.cat
Organitzador: Sociedad Española de Arteriosclerosis (SEA)