Inici / AgendaTornar

Setmana Sense Soroll #SSSoroll2018

Aturem el soroll

Dies: 23/04/2018, 24/04/2018, 25/04/2018, 26/04/2018, 27/04/2018, 28/04/2018, 29/04/2018

Des del 23 al 29 d’abril del 2018, se celebra novament la Setmana Sense Soroll #SSSoroll2018, sota el lema “Aturem el soroll”. Aquesta vol ser un dinamitzador amb els diferents agents socials i la implicació directa de la ciutadania, per tal de conscienciar de la problemàtica del soroll, amb els seus efectes perjudicials sobre la salut i les solucions o mesures a adoptar per combatre’l. Aquest any, a més, la Setmana Sense Soroll s’ha adherit a la Setmana Verda EU Green Week, #EUGreenWeek que promou la UE, implicant a les diferents administracions i a la ciutadania per crear ciutats més sostenibles.

Com ja es va fer l’any passat, durant aquesta setmana se celebraran tot un seguit d’activitats associades a la divulgació i la sensibilització dels problemes de la contaminació acústica, així com el seu control i les eines de gestió per poder reduir-la. Aquestes activitats es duran a terme per tot Catalunya, amb la col·laboració de tots els agents implicats: administracions, ciutadania, centres escolars o empreses relacionades.

Amb motiu de la SSS animem a tots els col·legis, associacions, entitats i empreses a impulsar activitats vinculades o associades al soroll com poden ser tallers, xerrades o conferències, publicació articles, notes de premsa,  ..... fetes de manera individual ocol·lectiva,..... obertes a tothom, o preparades específicament per algun col·lectiu com ara professionals del sector, escoles, ciutadania, .... L’objectiu és que se’n parli i que el missatge arribi a un ventall el més ampli possible de la societat.

La web d’aquesta nova edició, ja està disponible, tot i que falta farcir-la d’accions i activitats! Us volem engrescar a replicar i/o crear activitats, accions, etc.  relacionades amb el soroll. Recordeu que les activitats i/o accions, fora bo que es fessin dins les dates de la SSS2018, tot i que també es consideraran dins l’àmbit de la SSS2018, aquelles accions i/o activitats realitzades durant els mesos d’abril i maig de 2018.

http://mediambient.gencat.cat/ca/05_ambits_dactuacio/atmosfera/contaminacio_acustica/setmana-sense-soroll