Inici / AgendaTornar

Congrés de la Societat Catalana d’Urgències i Emergències

La força de l'Equip

Dies: del 19/04/2018 fins el 20/04/2018
Lloc: Palau de Congressos. Passeig de la Devesa, 35 17001 Girona

Benvolgudes i benvolguts,

Per nosaltres és un plaer convidar-vos a Girona els dies 19 i 20 d'abril del 2018, per celebrar el “XXV Congrés Nacional Català d'Urgències i Emergències” que organitzem la SoCMUE i el Servei d'Urgències de l'Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona.

Aquest esdeveniment ens fa una especial il·lusió per dos motius. Per una banda, és una data especialment assenyalada per la SoCMUE: el congrés fa 25 anys i per l'altre, nosaltres, com a servei d'urgències que l'organitza, estem a les portes d'inaugurar finalment un nou servei.

Aquests dos fets excepcionals reforcen encara més les ganes i la il·lusió de què els que hi vingueu estigueu a gust i gaudiu del congrés amb nosaltres. Per això hem intentat fer un congrés innovador en algunes temàtiques però rigorós científicament.

 

Ens agradaria que fos un punt de trobada entre professionals i també, perquè no, entre amics, i on la medicina en majúscules pugui ser debatuda i ens permeti tornar a casa amb idees per millorar, encara més, l'assistència a les persones que atenem en els nostres serveis.

Per això us esperem aquests tres dies a Girona. Gaudiu del congrés i de la ciutat i de tota la gent que ens trobarem allà.

Us donem la benvinguda!

Pere Rimbau
Núria Fuertes
Òscar Miró

Més informació: web congrés
Organitzador: SOCMUE