Inici / AgendaTornar

Presentació de l'EM-LINE memory!

Dia: 18/01/2018
Lloc: Auditori Josep Irla (Plaça Pompeu Fabra, 1. Girona)

El “Projecte EM-line!”, és un programa de rehabilitació cognitiva que inicialment va ser creat per a pacients afectats d’esclerosi múltiple. L’objectiu principal del “Projecte EM-line!” és proporcionar un instrument de rehabilitació cognitiva perquè els pacients ho puguin utilitzar des de casa seva, sense necessitat que el tractament interfereixi en les seves activitats habituals, amb implicació dels familiars i sense cost econòmic pels pacients.

De tot el material que es va crear en el “Projecte EM-line!” s’ha seleccionat tot el material que estimula i millora els processos de memòria que estan afectats tant en l’esclerosi múltiple com també en d’altres malalties. Aquesta aplicació s’ha anomenat “EM-line! memory” i  és la primera aplicació disponible del programa de rehabilitació cognitiva.

La Jornada va dirigida a neuropsicòlegs i psicòlegs clínics, neuròlegs, metges rehabilitadors, logopedes, terapeutes ocupacionals i representats d’associacions de pacients amb malalties neurològiques.

Inscripció gratuïta per rigurós ordre d'inscripció.