Inici / AgendaTornar

Simposio Internacional: Actualización en el uso de Opioides

Dies: del 01/12/2017 fins el 02/12/2017
Lloc: Auditori Axa de Barcelona
Preu: 350€ abans del 15 d'octubre - 400€ després del 15 d'octubre

La Societat Catalana de Dolor celebrarà els dies 1 i 2 de desembre a Barcelona, el Simposio Internacional: Actualización en el uso de Opioides.

Aquest Simposi respon als constants avanços que sorgeixen contínuament en el Tractament del Dolor Agut i Crònic. Aquest tema ha estat escollit pensant en què l'ús dels opioides, que ja fa molts anys que estem utilitzant per al tractament del dolor, requereix una actualització. El Simposi està dirigit a tots els professionals que estan implicats en el tractament del dolor.

Actualment existeix una problemàtica molt important als EEUU, provocada pels opioides, amb addiccions, sobredosis i morts. La millor manera d'evitar una situació similar al nostre país, és l'adequat coneixement d'aquests fàrmacs, tant en els seus mecanismes d'acció com en la seva utilització. Són uns grans fàrmacs si s'utilitzen de la manera adequada.

Creiem que és un tema de gran actualitat i per això hem elaborat un programa molt innovador/prometedor, amb ponents molt experts tant a escala nacional com internacional, en cada un dels temes que es desenvoluparan.

La finalitat d'aquest Simposi, se centrarà a establir una discussió sobre els coneixements actualitzats en l'ús d'aquests fàrmacs per al tractament del dolor i reflexionar sobre les indicacions i l'ús racional d'aquests. És cert que són uns excel·lents analgèsics, però la complexitat del pacient amb dolor fa que ens hàgim de plantejar el com, el quan i l'on els hem d'utilitzar.