Inici / AgendaTornar

JORNADA DE SALUT MENTAL PERINATAL: Cuidant la mare, cuidant el nadó

Dia: 20/10/2017
Lloc: Sala d'actes - Hospital Universitari Arnau de Vilanova
Horari: 8.30
Preu: Gratuït

El CDIAP de la Noguera i HUAV de Lleida organitzen la jornada de Salut mental Perinatal: Cuidant la mare, cuidant el nadó per el proper divendres dia 20 d'octubre.

Des de la nostra experiència al CDIAP hem observat com l’etapa que envolta el naixement és d’una gran transcendència en termes de salut física, emocional i mental, a curt i llarg termini. Alguns dels problemes físics, emocionals, cognitius i socials que apareixen en altres moments del desenvolupament sovint tenen el seu origen en allò que va passar en aquest període sensible de la vida.

Després de prendre consciència de la importància que les emocions tenen en la salut, no només mental sinó també física, i com aquestes afecten aspectes crucials tals com l’evolució del part, l’èxit en la lactància materna, l’establiment del vincle, la relació de parella o de criança.

És difícil poder fer un abordatge preventiu des del CDIAP de tots aquests aspectes, és per això que creiem imprescindible una conscienciació de la importància que tenim cadascun dels professionals en la salut mental perinatal.