Inici / AgendaTornar

Concert de World Doctors Orchestra (WDO) a Girona

Concert solidari contra el càncer

Dia: 07/10/2017
Lloc: Auditori i Palau de Congressos de Girona
Horari: 18.00
Preu: 15/20€ segons localització

El dissabte 7 d'octubre, a les 18.00, a l'Auditori i Palau de Congressos de Girona, es durà a terme un concert solidari amb l'objectiu de recaptar fons per a la recerca contra el càncer i el suport a malalts de càncer. El concert anirà a càrrec de la World Doctors Orchestra i el violoncel·lista Lluís Claret, un dels intèrprets més reconeguts del nostre país i convidat per l’ocasió que interpretarà el concert per a violoncel de Robert Schumann

La WDO està formada per més d’un centenar de metges de 20 països diferents que combina la passió per la música amb la solidaritat i ha escollit Girona com a ciutat catalana a on iniciar el tancament de la temporada 2017.

La WDO realitza entre dos i tres concerts a l’any en diferents ciutats d’arreu del món i els beneficis es destinen de forma íntegra a organitzacions mèdiques. En aquesta ocasió, els diners recaptats mitjançant la venda de les entrades del concert i altres col·laboracions aniran destinats a Oncolliga Girona, AECC-Catalunya contra el càncer i a l’Institut d'Investigació Biomèdica de Girona (IdibGi).

El preu de les entrades és de 15 o 20€ (en funció de la zona) i es poden comprar de forma presencial a l’Auditori de Girona de dimarts a divendres i al web https://gironacultura.koobin.com

Esperem trobar-nos-hi tots i gaudir d’una vetllada musical d’allò més solidària!


Repertori (vegeu programa adjunt):

  • Jordi Cervelló. Vocci della Natura (nova instrumentació)
  • Robert Schumann. Concert per a violoncel i orquestra en La menor, Op. 129. Solista: Lluís Claret
  • Johannes Brahms. Simfonia No. 2 en Re major, op. 73

Altres concerts de la WDO a Catalunya:

Aquesta serà la tercera trobada de l'any de la formació i també oferirà un altre concert benèfic el diumenge 8 d'octubre a l'Auditori de Barcelona.

Organitzadors:

Col·legis de Metges de Girona i Barcelona, amb el suport de l'orquestra Ars Medica, que s'encarrega de l'acollida dels músics de la WDO.

Col·laboradors:

El concert de la World Doctors Orchestra ha estat possible gràcies a la contribució econòmica de les següents administracions i empreses:

Diputació de Girona            Asisa

              

Mutua General de Catalunya

Montepio Girona

Agrupació Mútua

CaixaBank

Laboratorios Esteve

Grunenthal Pharma

 

DOCUMENTS ADJUNTS