Inici / AgendaTornar

Concert de World Doctors Orchestra (WDO) a Girona

Concert solidari contra el càncer

Dia: 07/10/2017
Lloc: Auditori i Palau de Congressos de Girona
Horari: 18.00
Preu: 15/20€ segons localització

La World Doctors Orchestra (WDO) ha escollit Girona com a primera ciutat catalana a on iniciar el tancament de la temporada 2017.

El proper dissabte 7 d'octubre esdevindrà un concert solidari a l'Auditori i Palau de Congressos de Girona amb l'objectiu de recaptar fons per a la recerca contra el càncer i el suport a malalts de càncer.

El repertori inclou la Simfonia nº 2 en Re major, op. 73, de Johannes Brahms i el Concert per a violoncel i orquestra en La menor, Op. 129 de Robert Schumann.

Aquesta serà la tercera trobada de l'any de la formació, que també oferirà un altre concert benèfic a Barcelona el diumenge 8 d'octubre a l'Auditori de Barcelona.

L'Orquestra Ars Medica, juntament amb els col·legis de Girona i Barcelona, s'encarregarà de la preparació de la trobada, l'organització dels concerts i l'acollida dels músics de la WDO.

Concert benèfic

La WDO convina la passió per la bona música amb la solidaritat. Els seus concerts arreu del món són totalment a benefici d'organitzacions mèdiques que es dediquen a la recerca. En cada un dels concerts es selecciona una organització sense ànim de lucre local dedicada a la medicina.

Pel concert de Girona, les tres entitats escollides han estat:

 

Artista convidat

El solista convidat per a l'ocasió és el violoncel·lista Lluís Claret, un dels intèrprets més reconeguts del nostre país, que interpretarà, junt amb la WDO, el Concert per a violoncel de Robert Schumann.

 

 

 


Venda d’entrades

De forma presencial a l’Auditori de Girona (els dimarts i els divendres)

De forma digital a través de www.auditorigirona.org