Inici / AgendaTornar

5a Jornada de professionals de residències geriàtriques i centres de dia

Activitat formativa reconeguda pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Reconeixement d’Interès Sanitari 9002E/42/2017

Dia: 26/05/2017
Lloc: Salt, Auditori factoria cultural coma cros
Horari: de 08:45 a 19:00

PRESENTACIÓ

Com cada trienni, convoquem a tots els professionals de Catalunya del sector. En aquesta 5a Jornada coneixerem diverses teràpies no farmacològiques innovadores que ens resultaran molt útils per tractar demències avançades, ja que ens permetran millorar l’estat d’ànim dels residents i modificar conductes inadequades. Obrirem un debat controvertit generat per determinades situacions colpidores, que sovint ens trobem els professionals en els centres, i que ens donen peu a plantejar si seria lícit decidir en quin moment i sota quines circumstancies hauria de finalitzar la nostra vida. Veurem com es desenvolupa un dia qualsevol en un centre que utilitza l’enfoc Atenció Centrada en la Persona. I coneixerem com assolir una bona praxis professional i institucional davant les necessitats, expressions i drets sexuals de les persones grans que viuen en residències.

ADREÇAT A:

psicologia, treball social, infermeria, fisioteràpia, teràpia ocupacional, medicina, animació sociocultural, educació social, auxiliars de clínica, direccinss de centre i professionals relacionats amb l’àmbit de la salut, les residències geriàtriques i centres de dia.

Descarregueu-vos el programa adjunt a on es detalla informació d'interès per a la presentació de comunicacions o altra informació rellevant.

Organitzador: Col·legi Oficial de Psicòlegs. Delegació Girona