Inici / ActualitatTornar

L'Obra Social "la Caixa" col·labora amb el projecte 'Cuidant el cuidador' del COMG

25/09/2019

El Col·legi Oficial de Metges de Girona i l'Obra Social "la Caixa" han signat un conveni de col·laboració per impulsar la 2a edició del projecte 'Cuidant el Cuidador'. Es tracta d'un cicle de deu tallers adreçats als cuidadors de pacients crònics psíquics o físics dependents d'arreu de la província de Girona.

En la signatura del conveni, el Dr. Josep Vilaplana, president del COMG, ha volgut agrair el compromís i la implicació de l'Obra Social "la Caixa" en iniciatives com aquesta i ha volgut destacar el paper fonamental que les entitats i les empreses tenen a l'hora d'oferir els recursos i suport necessaris als cuidadors, un col·lectiu especialment vulnerable.

La Dra. Zapponi, psicoterapeuta i artterapeuta, serà l'encarregada d'impartir aquests tallers gratuïts, a través dels quals s'oferiran recursos als cuidadors per expressar-se i afrontar la seva tasca a través de disciplines com la pintura, la dansa, el teatre o la música. 

Els tallers es realitzaran,  partir de l'octubre de 2019 amb una periodicitat setmanal, els dijous de 18.00 a 20.00 a l’Aula de Formació del Col·legi Oficial de Metges de Girona (C/ Albereda, 3-5 – 3a planta de Girona). 

Per a més informació i inscripcions, poden posar-se en contacte amb Laura Rivera (secretaria@comg.cat - 972 208 800).

*Fotografia: El Dr. Josep Vilaplana, president del COMG i la Sra. Gemma Batlle, directora d'Institucions a Girona de CaixaBank, durant la signatura del conveni.