Inici / ActualitatTornar

El COMG lliura tres beques pràcticum per a estades a l'estranger

03/07/2019

El Col·legi de Metges de Girona ha lliurat, durant el mes de juny, tres beques perquè estudiants de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona puguin fer pràctiques a l’estranger durant els mesos d’estiu. Amb aquests ajuts, el Col·legi té l’objectiu de donar l’oportunitat als futurs professionals d’ampliar els seus coneixements i de poder conèixer els sistemes sanitaris, les metodologies i les eines que s’utilitzen en altres països de primera mà.

Joel Domene Ojalvo, Sandra Martínez Ballart i Andrea Santiño Tenorio, tots tres alumnes de Medicina de la UdG, han estat les persones seleccionades per a rebre aquesta beca que els portarà a l’Hospital Universitari Clínic Pauls Stradins de Riga (Letònia), l’Hospital de Lausanne, CHUV (Suïssa) i al Wonju Severance Christian Hospital (Corea del Sud), respectivament.

Cada un d’ells realitzarà pràctiques en les seves diferents especialitats: la cirurgia plàstica, la cardiologia i la cirurgia pediàtrica.

Esperem que us siguin ben profitoses!

 

Fotografia: El Dr. Josep Vilaplana, president del COMG, i la Dra. Carme Busquets, secretària del COMG, lliuren la beca pràcticum a Joel Domene, un dels tres becats.