Inici / ActualitatTornar

El COMG dona la benvinguda als metges residents de primer any

13/06/2019

El Col·legi Oficial de Metges de Girona va donar ahir la benvinguda als metges residents de primer any en un acte, impulsat, per primera vegada, amb l’objectiu de rebre’ls i d’oferir-los eines i recursos per fer front a aquesta nova etapa. L’acte, celebrat a La Fontana d’Or, va comptar amb les intervencions de professionals que han exposat informació relacionada amb la salut del metge, la responsabilitat civil i, també, amb la formació i el què s’espera del metge del futur.

Els assistents van poder aprofitar l’ocasió per fer consultes i rebre consells dels seus tutors. Per la seva banda, el Dr. Josep Vilaplana, president del COMG, va voler remarcar el fet que el Col·legi està a la seva disposició per a tot allò que necessitin en la seva nova etapa, tot recordant que ells, com també tots els metges i metgesses, "són el COMG". El Dr. Vilaplana va convidar també els metges joves a crear un grup, de la mateixa manera que ja n'existeix un de metges jubilats, amb l’objectiu de poder organitzar activitats i fer propostes de millora.

En acabar l'acte, es va realitzar el sorteig d’un cap de setmana de relax per a dues persones a l’Hotel Masia La Palma, en el qual va resultar guanyadora Kawtar El Korchy Ben Amar, metgessa resident de primer any a Girona.

El premi consta d’un cap de setmana amb allotjament en l’habitació superior, esmorzar bufet i un sopar de temporada amb vins de l’Empordà. A més, la guanyadora també tindrà accés a l’spa de 45 minuts privats en parella.

Felicitats, Kawtar!

LINKS D'INTERÈS