Inici / ActualitatTornar

El Dr. Esteve López, premiat als Concursos Artístics per a Metges 2019 en la categoria de fotografia

24/05/2019

El passat dimecres, 22 de maig de 2019, va tenir lloc a Tarragona l'acte de lliurament de la XIX Edició dels Concursos Artístics per a Metges. Es tracta d'una iniciativa cultural organitzada pel Consell de Col·legis de Metges de Catalunya que se celebra anualment, de forma rotativa, a les capitals de les quatre demarcacions catalanes, i amb la qual es premien les habilitats artístiques dels metges i metgesses.

Cada col·legi atorga el premi d’una disciplina diferent: el Col·legi Oficial de Metges de Tarragona lliura el de Cinema amateur, el Col·legi de Metges de Barcelona els de Dibuix i Pintura i Narrativa breu, el Col·legi de Metges de Lleida el de Poesia i, en el cas del Col·legi de Metges de Girona, se selecciona la millor fotografia digital.

Enguany, per decisió unànime del jurat, aquest premi de fotografia digital ha recaigut en el Dr. Esteve López Gómez per la seva peça titulada 'La Muga per Sant Llorenç'.

El Dr. López explica que "per aconseguir una llarga exposició de 90 segons, vaig usar un filtre de densitat neutre molt fosc, de 10 passos, davant d'un objectiu gran angular 10-20mm a 12mm".

 

Peu de foto: Foto guanyadora titulada "La Muga per Sant Llorenç"

(Nikon D7100, Sigma 10-20 a 12mm + filtre ND1000, 93 segons a f11)"

.