Inici / ActualitatTornar

Subscripció digital gratuïta al setmanari EL TEMPS pels col·legiats i col·legiades del COMG

12/04/2019

El setmanari EL TEMPS, creat l’any 1984 i amb redaccions a Palma, València i Barcelona,  ofereix una reflexió sobre l’actualitat política i cultural del territori i d’àmbit internacional tot donant prioritat a l’activitat econòmica, a la investigació i a la recerca així com el teixit associatiu del país. A més, el setmanari compta de manera exclusiva amb convenis de traducció amb les prestigioses revistes internacionals Der Spiegel i The Economist.

L’any 2016 va ser reconeguda com la millor revista en català per la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals.

Per a celebrar els 35 anys del setmanari EL TEMPS, l’editorial ofereix una subscripció digital gratuïta per un període de sis mesos a tots els col·legiats i col·legiades del COMG que hi estiguin interessats. Amb la subscripció digital podran accedir a tots els continguts del setmanari.

Les persones interessades poden activar la subscripció gratuïta en el següent enllaç  http://www.eltemps.cat/subscripcions/promocio amb el codi 35 ANYS (tot en majúscula)