Inici / ActualitatTornar

Col·legiat, ja pots consultar els teus resultats d'intel·ligència emocional!

05/04/2019

Els metges i metgesses col·legiats al COMG ja poden consultar els resultats del test d'intel·ligència emocional que van fer, el 2018, els que van participar en l'estudi sobre la Intel·ligència Emocional (IE) i la satisfacció general de la vida dels professionals mèdics a Girona que va impulsar el COMG, juntament amb la Universitat Ramon Llull de Barcelona i el seu Centre d'Investigació, Formació i Desenvolupament d'Intel·ligència Emocional (IEMEDICGI). 

Els resultats es poden sol·licitar mitjançant un correu electrònic a l’adreça nathaliepl@cidie.es (Nathalie P. Lizeretti).

L'estudi pretenia conèixer les habilitats d'intel·ligència emocional dels professionals de la medicina de la província de Girona per poder explorar possibles propostes de formació i desenvolupament curricular en aquest sentit.

La intel·ligència emocional és un factor clau en la relació metge-pacient i constitueix una habilitat molt necessària entre els professionals mèdics. Està relacionada amb variables de salut i benestar tant dels propis metges com dels pacients pel que fa a aspectes com la satisfacció o insatisfacció laboral dels professionals o la satisfacció o insatisfacció de l'atenció rebuda per part dels pacients, entre altres.