Inici / ActualitatTornar

Oberta una nova convocatòria de les beques Joan Bruguera

11/03/2019

La Fundació Joan Bruguera ha obert una nova convocatòria de les beques Joan Bruguera per a formació mèdica a Montpeller, en aquesta ocasió per al curs 2019-2020, que compten amb una dotació econòmica de 12.000 euros. El termini de presentació de sol·licituds per a la convocatòria actual finalitza el 17 d’abril del 2019.

Les beques estan destinades a cursar estudis d’especialització i/o treballs d’investigació mèdica preferentment a la Universitat de Montpeller, però subsidiàriament també a altres centres mèdics. Se’n podran beneficiar totes aquelles persones que tinguin el Grau o la Llicenciatura en Medicina de qualsevol universitat catalana, en el termini dels cinc anys posteriors a l’obtenció del títol, o estudiants dels darrers cursos de la carrera, que siguin naturals de la ciutat de Girona o que hi tinguin la residència per un període no inferior a deu anys.

Els ajuts es concedeixen per una durada màxima cadascuna d’un any o curs acadèmic, amb possibilitat de demanar pròrroga per un curs o any addicional.

L’objectiu de la Fundació és avançar en l’excel·lència en el camp de la recerca i la innovació mèdica. Joan Bruguera, metge gironí del segle XV que va fundar a Montpeller un col·legi per a estudiants de medicina gironins, dóna nom a aquesta fundació cultural i docent formada per representants del Col·legi Oficial de Metges de Girona, l'Ajuntament de Girona i la Universitat de Girona.