Inici / ActualitatTornar

El conveni amb CaixaBank, renovat

22/02/2019

CaixaBank i el Col·legi Oficial de Metges de Girona han renovat el conveni de col·laboració entre ambdues entitats iniciat el 2016 amb l’objectiu de millorar les condicions d’accés al crèdit dels professionals gironins col·legiats i facilitar, d’aquesta manera, la seva tasca assistencial.

L’acord preveu la millora de les condicions de finançament, com el préstec personal al 4,95% TIN i sense comissions, i solucions d’inversió a la mida per als col·legiats. El conveni, formalitzat pel president del Col·legi Oficial de Metges de Girona, Dr. Josep Vilaplana, i la directora de Banca d’Institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle, ofereix a tots els associats una oferta de productes i serveis especialitzats que donen resposta a les seves necessitats d’estalvi i finançament.

L’acord, d’altra banda, garanteix als metges col·legiats l’assessorament de gestors especialitzats per treure el màxim rendiment al seu patrimoni. Durant l’acte de signatura, la directora de Banca d’Institucions de CaixaBank a Girona, ha reiterat el compromís de l’entitat financera amb un sector professional estratègic com és el mèdic tot destacant ”la contribució de l’entitat financera per ajudar a la millora el finançament d’aquest col·lectiu mitjançant el disseny de productes i serveis financers creats especialment per atendre les seves necessitats”.

Per la seva banda, el president del Col·legi Oficial de Metges de Girona, Dr. Josep Vilaplana, ha destacat que el Col·legi ha renovat l’acord en compliment del seu objectiu de suport a tots els professionals col·legiats.