Inici / ActualitatTornar

El COMG col·labora amb l'Oncotrail 2018

27/09/2018

El COMG col·labora, un any més, amb l'Oncotrail i dóna suport als equips XIPIRONTEAM i A4-GrPaS.

El cap de setmana 6 i 7 d'octubre d'enguany, es durà a terme la 6a edició de la cursa organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, el Club Atlètic Palafrugell i l'Agrupació Excursionista Palafrugell. L’Oncotrail és una cursa solidària per equips de 100 km que té com a finalitat recaptar fons per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer de les comarques gironines i els seus familiars.

L’itinerari és circular i transcorre per paratges de mar i muntanya del Baix Empordà, amb sortida i arribada a Palafrugell. Una altra de les característiques que fan d’aquesta prova un esdeveniment esportiu i solidari únic és que l’organització va íntegrament a càrrec de voluntaris, prop de 500 entre avituallaments i logística, fisioterapeutes, podòlegs, serveis sanitaris i forestals.

La primera edició es va celebrar l’any 2013 i des d’aleshores el nombre d’equips participants i de donatius ha crescut un 200%,

Els diners es recapten a través de les aportacions solidàries que fan els equips, que han de fer un donatiu mínim de 1.000 euros per poder participar.

Peu de foto: Dra. Carme Busquets, Secretària del COMG i representants de l'equip XIPIRONTEAM, equip de 8 persones que participaran en la cursa corrent.