Inici / ActualitatTornar

El COMG col·labora amb Gicor en la marxa popular que clausura el Congrés de la SEA

28/05/2018

El Col·legi Oficial de Metges de Girona (COMG) col·labora en l'organització de la marxa popular cardiovascular que clourà el XXXI Congrés de la Societat Espanyola de l'Arteriosclerosis (SEA) que se celebra a Girona els dies 30, 31 de maig i 1 de juny.

La marxa, que s'organitza juntament amb l'associacio gironina Gicor, és gratuïta i oberta a tota la ciutadania. Es durà a terme el dissabte 2 de maig i tindrà dos recorreguts, un de 6 km i un altre de 12 km, per les deveses de Salt. En cas d'estar interessat, cal inscriure's als correus comg@comg.cat o seagirona18@gruporic.com o a través del web de Gicor, www.gicor.org. També es podràn fer les inscripcions de forma presencial a la seu del COMG (C/ Albereda, 3-5. Girona).

El punt de sortida serà al carrer del Pobre Saharaui, darrere el pavelló de l'escola Maristes de Girona a les 9.30. Cal ser-hi mitja hora abans per la validació de les inscripcions i l'entrega d'avituallament.

Tots els participants rebran com a obsequi una samarreta tècnica, gentilesa del COMG, que es podrà recollir a la seu col·legial (C/ Albereda, 3-5. Girona) el dimecres 30 i el dijous 31 de 8.30 a 20.00 i el divendres 1 de juny de 8.30 a 15.00. Hi haurà samarretes fins a esgotar existències.

LINKS D'INTERÈS