Inici / ActualitatTornar

Primera trobada institucional amb Quim Salvi, rector de la UdG

15/03/2018

Ahir va tenir lloc la primera trobada institucional entre el president del COMG, el Dr. Josep Vilaplana, i el rector de la Universitat de Girona, Quim Salvi, després de la renovació al capdavant del centre universitari del passat mes de novembre. La trobada, a la que també hi va assistir el degà de la facultat de medicina, Joan San, va servir per reafirmar la bona sintonia entre les dues entitats i apostar, conjuntament, per continuar treballant i col·laborant estretament per la formació dels metges.

Durant la reunió es van ratificar les actuals col·laboracions entre les dues entitats, concretades en les beques matrícula UdG per a finançar la matrícula de dos estudiants de medicina, les beques practicum per a finançar estades a l'estranger de dos estudiants de medicina, els ajuts e-health, que fa ben poc que s'han posat en marxa, per a projectes de recerca i innovació en tecnologies de la salut, els cursos impulsats en col·laboració amb el laboratori d'habilitats clíniques de la facultat de medicina i la participació del COMG en la comissió de qualitat de la mateixa facultat. 

La trobada també va servir per demanar a la universitat consell i col·laboració per digitalitzar i arxivar els fons documentals del Col·legi de Metges, aprofitant el 120è aniversari de la institució.