Inici / ActualitatTornar

La Dra. Carme Busquets, representant del CCMC a l'Observatori de la Igualtat de Gènere

12/03/2018

La Dra. Carme Busquets, actual secretària de la junta directiva del COMG, és la representant del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC) a l'Observatori de la Igualtat de Gènere de la Generalitat de Catalunya, un òrgan, nascut el setembre de 2016, per incrementar el coneixement sobre la situació de les dones i millorar les polítiques públiques per aconseguir la igualtat efectiva de dones i homes. 

Format per representants d'un total de 33 consells i col·legis professionals de Catalunya, organitzacions sindicals i empresarials, i òrgans i direccions generals del Govern, l’Observatori assessora el Govern i treballa dades, estadístiques i recerques científiques sobre les desigualtats entre dones i homes amb la intenció de millorar les decisions, la planificació i l’avaluació de les polítiques públiques des de la perspectiva de gènere.

Fundadora de la Unitat del Dolor de l'Hospital Trueta de Girona

Especialista en anestesiologia i reanimació, la Dra. Carme Busquets i Julià va ser una de les fundadores, el 1985, de la Unitat del Dolor de l'Hospital Josep Trueta de Girona, presidenta de l'Agrupació de Ciències Mèdiques de Girona del 1994 al 1998 i membre de la Junta de Govern de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears del 2000 al 2013, com a secretària d'actes i vocal. Des del 2008 fins fa un any, quan es va jubilar, va ocupar el càrrec de directora de la Unitat del Dolor de l'Hospital Clínic de Barcelona.