Inici / ActualitatTornar

Ja tenim guanyadors del concurs de fotografia pel calendari del 2018 del COMG!

11/10/2017

El concurs fotogràfic d’aquest any, al qual hi han pogut participar tots els metges i farmacèutics col·legiats així com els seus familiars directes, ha determinat la fotografia de la portada del calendari i la fotografia del mes de maig.

Pel calendari del 2018 el COFGI i el COMG van proposar incorporar fotografies representatives de les habilitats de la vida (autoconeixement, empatia, assertivitat, gestió de problemes...) i la temàtica de les fotografies presentades al concurs havien d’estar relacionades amb una de les habilitats de la vida, més concretament, l’empatia.

Els guanyadors d’aquest any han estat:

  • Primer premi, per la fotografia “Arbreçada” de la Farmacèutica Laura Albert
  • Segon premi, per la fotografia “Parlem” de Ricard Arolas, participant per part del COMG

La Farmacèutica Laura Albert ha rebut un xec regal per a dues persones a l’Hotel Vichy Català de Caldes de Malavella que consisteix en un circuit termal de 60 minuts + 1 quiromassatge parcial de 25 minuts + 1 dinar o sopar amb el menú diari al Restaurant Delicius del mateix hotel.

Per altra banda, Ricard Arolas ha rebut una cistella de productes de proximitat valorada en uns 60€.

Els premis els han lliurat M. José Ferri, per part del Grup de Promoció de Farmacèutics, i Pilar Avila, del Grup de Promoció de Metges.

Us recordem que el calendari és una de les accions previstes pel Grup de Promoció de la Salut del COMG per promoure la salut entre la ciutadania i aquesta serà la temàtica i els missatges que protagonitzaran el calendari.

Tots els metges col•legiats al COMG rebreu un exemplar del calendari que esperem que us agradi i us sigui d'allò més pràctic en la vostra consulta.

GALERIA D'IMATGES