Inici / ActualitatTornar

L'any 2017 mostra la tendència a l'alça de noves col·legiacions al COMG

09/10/2017

L'any 2017 mostra un augment significatiu de noves col·legiacions al COMG i una clara tendència a l'alça durant els darrers cinc anys. 

 

Durant l'any 2017 (dades recollides fins a 30 de setembre), s'han realitzat 134 noves col·legiacions que inclouen les esdevingudes per l'assignació de places MIR i els trasllats de metges a la província de Girona provinents de països estrangers.

Aquest any, així com s'ha anat evidenciant durant els darrers anys, s'han col·legiat més dones que homes. En les gràfiques adjuntes es percep doncs un canvi de sexe en la figura del metge. Els metges majors de 40 anys són majoritàriament homes, mentre que els metges d'entre 30 i 40 anys, i sobretot, menors de 30 anys, són majoritàriament dones

Actualment el COMG supera els 2.800 col·legiats!

 
Citació a hores convingudes per a noves col·legiacions

Aquest any, a diferència dels anys anteriors, s'ha modificat el procediment d'atenció als col·legiats i s'ha incorporat la citació a hores convingudes per als tràmits administratius que comporta la col·legiació, aconseguint així una atenció personalitzada i una reducció del temps d'espera.

Els nous col·legiats han rebut tota la informació i documentació que requereixen (targeta col·legial, catàleg de serveis del COMG i anuari informatiu) i, així com es porta fent els darrers dos anys, també els hi ha sigut lliurat un maletí, un USB i un bolígraf de regal.