Inici / ActualitatTornar

El COMG col·labora amb la campanya #ElTruetaPedala

03/07/2017

El passat dijous 29 de juliol va tenir lloc la presentació de la campanya #ElTruetaPedala que va comptar amb la participació de la Dra. Teresa Mir, membre de la junta del COMG.

La campanya “El Trueta Pedala” està impulsada per un grup de metges residents del Servei de Cardiologia de l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta i promou l’ús de la bicicleta entre els professionals del centre sanitari. L’objectiu és fer créixer el nombre de treballadors que van en bicicleta a la feina, així com canviar el vehicle privat per l’autobús públic als qui resideixen fora de la ciutat de Girona. Els impulsors de la campanya volen ser un exemple per als seus pacients, a qui recomanen una activitat física moderada i constant com a estil de vida saludable.

Per aconseguir l’objectiu d’augmentar els desplaçaments en bicicleta per part dels treballadors, s’ampliarà el nombre d’aparcaments per a aquests vehicles que hi ha al pàrquing de professionals. A més, fa poques setmanes que es va enllestir el carril bici que connecta l’Hospital Trueta amb el centre de Girona i el barri de Pedret, de manera que arribar-hi amb bici té avui més facilitats i seguretat. Per aquestes i altres accions, el COMG ha fet l’aportació econòmica de 400€.