Inici / ActualitatTornar

Èxit de participació en el seminari de preparació per a la jubilació

04/05/2017

La sala auditori petit de la Biblioteca Carles Rahola de Girona es va omplir de metges i metgesses de les comarques gironines interessats en coneìxer les millors opcions per preparar la seva jubilació en el marc del seminari gratuït de preparació per a la jubilació de metges que va organitzar dimarts el Col·legi de Metges de Girona.

Durant la sessió, que va incloure diferents ponències, es van posar sobre la taula qüestions tant professionals com personals amb l'objectiu de facilitar l'accés dels metges en aquesta nova etapa de la vida.

Adreçat a persones d'entre 55 i 65 anys, el seminari va tractar la planificació econòmica, va donar consells per deixar lligades herències i donacions i també va introduir l'assessoria laboral durant el procés de jubilació dels metges, entre molts altres aspectes.

Vist l'èxit de la convocatòra, constatat a partir d'una enquesta de satisfacció feta al final del seminari, el Col·legi de Metges de Girona ja treballa per a celebrar-ne una segona edició l'any vinent, segons va explicar el president del col·legi, el Dr. Josep Vilaplana, al finalitzar l'acte.