Inici / ActualitatTornar

Convocatòria Assemblea General Ordinària als metges col·legiats al COMG

10/03/2017

Benvolgut/da company/a,

Com a President del Col·legi de Metges de Girona, t'agrairé l'assistència a l'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA que tindrà lloc el proper 30 de març de 2017, a Girona, L’ESPAI LA CAIXA, Plaça Poeta Marquina, número 10, a les 17:30 hores en primera convocatòria i a les 18:00 hores en segona convocatòria, sota el següent:

ORDRE DEL DIA
1) Salutació i benvinguda del President als companys assembleistes.
2) Proposta i aprovació, si s’escau, de les actes de l’Assemblea General Extraordinària i de l’Assemblea General Ordinària del 2016.
3) Informació del President de les accions del COMG.
4) Informació Secretària.
5) Proposta i aprovació, si s’escau :

  • Liquidació del pressupost de l’any 2016.
  • Pressupost de l’any 2017.
  • Quotes col·legials.

6) Precs i preguntes.

Preguem que ens confirmis la teva assistència, per mitjà del fax, e-mail, carta o telèfon (demanar per la Secretària del COMG), el més aviat possible. La documentació referent als punts a aprovar estarà disponible al web del Col·legi. Per a qualsevol dubte o aclariment preguem feu arribar les vostres consultes amb una antelació mínima de tres dies.

En cas de no poder assistir-hi, disposaràs d’aquesta informació a les oficines i al web del COMG (www.comg.cat).

Recordem la necessitat d’acreditar-se presentant el carnet col·legial i en previsió de l’assistència de públic recomanem arribar amb el temps suficient per a accedir a la sala.

Consulta els comptes 2015 auditats, la liquidació dels pressupostos de 2016 i els pressupostos de 2017 a la part privada del web.

Josep Vilaplana i Birba

 

 

DOCUMENTS ADJUNTS