Inici / Formació / Presentació Formació

Presentació Formació

Des del COMG volem facilitar tota la informació al col·legiat referent a la formació continuada que pot realitzar en diferents organismes reconeguts, certificats i especialitzats en el context sanitari.

Després de fer una anàlisi de la situació actual de la docència a les comarques gironines, es van detectar tres agents importants amb qui crear aliances: la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona, l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i el Consell Català de la Formació Mèdica Continuada (CCFMC).

Tanmateix, el COMG ofereix la possibilitat de realitzar jornades formatives in situ, proposades pel col·legiat, de temàtiques d'interès majoritari i que puguin ser degudemanet acreditades i convalidades per la Universitat de Girona (UdG) o altres universitats públiques.

Per a més informació, omple el formulari adjunt.

 

 

FORMULARI DE CONTACTE

He llegit i accepto les condicions LOPD-LSSI que s'apliquen a aquesta web

CONTACTE

Col·legi Oficial de Metges de Girona · Albereda, 3-5 · 17004 Girona

972 20 88 00

comg@comg.cat

Dilluns i divendres de 8.30 a 15.00h. Dimarts, dimecres i dijous de 8.30 a 20.00h.
Els tràmits col.legials seran atesos tots els matins i els dimarts i dijous a la tarda.

LOPD-LSSI

D'acord amb la Llei 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades facilitades en aquest formulari s'inclouran en un fitxer automatitzat per al seu tractament informàtic amb vista a la tramesa d'informació comercial i general per mitjans electrònics. Així mateix, us informem que podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb els termes que estableix la legislació vigent, enviant un escrit a l'adreça: Col·legi Oficial de Metges de Girona · Albereda, 3-5 · 17004 Girona