Inici / Serveis professionals / Programa d'Atenció Integral al Metge Malalt (PAIMM)

Programa d'Atenció Integral al Metge Malalt (PAIMM)

El Programa d’Atenció Integral al Metge Malalt (PAIMM) és un programa, pioner a Europa, d'atenció integral per a metges amb un trastorn mental o una addicció a l’alcohol i/o a altres drogues. Gestionat per la Fundació Galatea, ubicada al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, i integrada pel Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, l’objectiu és ajudar els professionals perquè estiguin en les condicions físiques i mentals adequades per exercir la medicina correctament sense posar en risc la salut dels seus pacients.

El servei del programa es gestiona conjuntament amb el Col·legi Oficial de Metges de Girona, qui està treballant per poder atendre des de Girona alguns casos concrets.

La Comissió d'Ajut al Metge Malalt vetlla perquè el PAIMM actuï en tot moment d'acord amb les Normes de Deontologia del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya com a garantia dels drets i deures dels col·legiats de la medicina.

El PAIMM ofereix:

  • Atenció mèdica i psicològica.
  • Suport social a la família.
  • Assessoria laboral i jurídica.

Amb les següents premisses:

  • Confidencialitat absoluta.
  • Serveis específics.
  • Assistència mèdica i psicològica especialitzada.
  • Activitat professional sota seguiment i avaluació.

Consulta els requisits per accedir al programa al link d'interès de més avall.

FORMULARI DE CONTACTE

He llegit i accepto les condicions LOPD-LSSI que s'apliquen a aquesta web

CONTACTE

Col·legi Oficial de Metges de Girona · Albereda, 3-5 · 17004 Girona

972 20 88 00

comg@comg.cat

Dilluns i divendres de 8.30 a 15.00h. Dimarts, dimecres i dijous de 8.30 a 20.00h.
Els tràmits col.legials seran atesos tots els matins i els dimarts i dijous a la tarda.

LOPD-LSSI

D'acord amb la Llei 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades facilitades en aquest formulari s'inclouran en un fitxer automatitzat per al seu tractament informàtic amb vista a la tramesa d'informació comercial i general per mitjans electrònics. Així mateix, us informem que podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb els termes que estableix la legislació vigent, enviant un escrit a l'adreça: Col·legi Oficial de Metges de Girona · Albereda, 3-5 · 17004 Girona