Inici / Altres serveis / Cessió d'espais

Cessió d'espais

El Col·legi de Metges de Girona té disponible algunes de les seves sales per a persones o col·lectius sanitaris per tal de desenvolupar-hi una activitat concreta. Per a més informació, caldrà contactar amb el COMG.

Sala Catedral 

Amb l'objectiu de donar les màximes facilitats als metges residents que ho desitgin, el COMG ofereix la Sala Catedral com a lloc d'estudi pels MIR. Per utilitzar la sala només cal acreditar-se a recepció com a estudiant MIR.

Sala Aula Formació

L'Aula Formació és ideal per a qualsevol tipus de presentació, roda de premsa, sessió formativa o activitat per a unes 25 persones. El preu varia en funció de la durada de l'activitat i de l'horari que es celebri. Els col·legiats hi tenen un 50% de descompte.

  • Preu lloguer jornada sencera en horari de 9 a 20 h: 150 €
  • Preu lloguer mitja jornada, 4h o menys: 95 €
  • Preu hora extra a partir de les 20 hores: 30 €/h
  • Preu lloguer de projector: 60 €/dia

 

GALERIA D'IMATGES

FORMULARI DE CONTACTE

He llegit i accepto les condicions LOPD-LSSI que s'apliquen a aquesta web

CONTACTE

Col·legi Oficial de Metges de Girona · Albereda, 3-5 · 17004 Girona

972 20 88 00

comg@comg.cat

Dilluns i divendres de 8.30 a 15.00h. Dimarts, dimecres i dijous de 8.30 a 20.00h.
Els tràmits col.legials seran atesos tots els matins i els dimarts i dijous a la tarda.

LOPD-LSSI

D'acord amb la Llei 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades facilitades en aquest formulari s'inclouran en un fitxer automatitzat per al seu tractament informàtic amb vista a la tramesa d'informació comercial i general per mitjans electrònics. Així mateix, us informem que podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb els termes que estableix la legislació vigent, enviant un escrit a l'adreça: Col·legi Oficial de Metges de Girona · Albereda, 3-5 · 17004 Girona