Inici / Serveis professionals / Serveis jurídics

Serveis jurídics

El servei jurídic del Col·legi Oficial de Metges de Girona (COMG) és l’encarregat d’oferir una primera assistència, assessorament i orientació jurídica als col·legiats en relació a qüestions de dret civil, penal, administratiu, laboral i seguretat social, així com en relació a aspectes vinculats a l’exercici professional.

Les consultes es poden plantejar:

PERSONALMENT: Prèvia concertació de visita, el col·legiat té la possibilitat de mantenir una reunió amb l'assessor jurídic expert en la matèria de què es tracti.
TELEFÒNICAMENT: Per consultar determinades qüestions puntuals, o per raons d'urgència o dificultat de trasllat, el col·legiat pot rebre l'assessorament telefònicament.
PER ESCRIT: El col·legiat també pot fer les seves consultes per escrit, a través del correu convencional o bé a través del correu electrònic advocat@comg.cat.

 

FORMULARI DE CONTACTE

He llegit i accepto les condicions LOPD-LSSI que s'apliquen a aquesta web

CONTACTE

Col·legi Oficial de Metges de Girona · Albereda, 3-5 · 17004 Girona

972 20 88 00

comg@comg.cat

Dilluns i divendres de 8.30 a 15.00h. Dimarts, dimecres i dijous de 8.30 a 20.00h.
Els tràmits col.legials seran atesos tots els matins i els dimarts i dijous a la tarda.

LOPD-LSSI

D'acord amb la Llei 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades facilitades en aquest formulari s'inclouran en un fitxer automatitzat per al seu tractament informàtic amb vista a la tramesa d'informació comercial i general per mitjans electrònics. Així mateix, us informem que podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb els termes que estableix la legislació vigent, enviant un escrit a l'adreça: Col·legi Oficial de Metges de Girona · Albereda, 3-5 · 17004 Girona