Inici / Serveis professionals / Recepta mèdica privada

Recepta mèdica privada

El COMG proporciona des del 2013 el model gratuït de recepta mèdica privada que és obligatori omplir d’acord la normativa estatal.

Segons el Reial Decret 1718/2010 de l’Estat, les entitats, consultes mèdiques, establiments o serveis sanitaris públics o privats són responsables de l’edició, gestió, control i inspecció de la impressió, distribució i entrega de les seves receptes mèdiques privades en suport paper.
Amb data 21 de gener de 2013, per facilitar el compliment de la norma, el COMG va confeccionar i posar a la disposició dels col·legiats un model de recepta mèdica privada en paper, consensuat entre els quatre col·legis de metges de Catalunya.
Aquest model, totalment gratuït i accessible pels col·legiats a través del web del COMG, permet que cada professional el pugui configurar i personalitzar amb les seves dades. Replica de forma automàtica els camps de la còpia per a la farmàcia i per al pacient.

Amb aquest model, si cal, els metges també tenen l’opció de fer-se imprimir talonaris. Per a qualsevol aclariment o per disposar del model de recepta mèdica per correu electrònic, només cal posar-se en contacte amb el departament de Col·legiacions del COMG.